خبر شوکه کننده کاخ سفید درباره توافق ایران و آمریکا / مراسم امضای تفاهم‌نامه در ژنو لغو شد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، منابع آمریکایی بامداد پنجشنبه از لغو مراسم امضای تفاهم‌نامه با ایران در ژنو خبر دادند. شبکه «فاکس نیوز» به نقل از یک مقام کاخ سفید گزارش داد: «امضای رسمی [تفاهم‌نامه]که قرار بود در ژنو انجام شود، پس از امضای آن [توسط ترامپ در]ورسای لغو شد». 

این منبع که نامش فاش نشد، توضیح داد: «رئیس جمهور ایران نیز این تفاهم نامه را امضا کرد و این توافق لازم الاجرا شده است».

ساعتی پیش بود که مقام‌های آمریکایی به وبگاه «آکسیوس» گفتند که ترامپ شخصاً نسخه‌ای از تفاهم‌نامه ایران را در کاخ ورسای امضا کرده و تصویری از آن برای ایرانی‌ها و کشور‌های میانجی ارسال شد. 

پیش از آن نیز سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تایید کرد که یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط رؤسای جمهور دو کشور امضا شده است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا