نحوه نگهداری درختچه های آپارتمانی

نگهداری درختچه های آپارتمانی

درختچه آپارتمانی به گیاهی مانند درخت در ابعاد کوچک‌تر گفته می‌شود که در فضای بسته می‌توان از آن نگهداری کرد. امروزه از این گیاه، به عنوان یک عنصر دکوراتیو استفاده می‌شود. یک درختچه آپارتمانی علاوه بر سایز و ابعاد بزرگ که می‌تواند در طول زمان به آن برسد، یک درخت مینیاتوری هم محسوب می‌شود.

در این مقاله می‌خواهیم شما را با گونه‌های مختلف این نوع از گیاهان آشنا کنیم تا به شما کمک کنیم که برای خرید یک درختچه آپارتمانی متناسب با شرایط محیطی خودتان اقدام کنید. البته اگر در محل زندگی یا کار خود نیز یکی از آن‌ها را دارید و علاقه‌مند هستید تا با نحوه نگهداری درختچه های آپارتمانی بیشتر آشنا شوید، حتما در این مقاله با ما همراه باشید.

انواع درختچه و گیاهان گران قیمت

محصولات بیشتر

 

انواع درختچه های آپارتمانی

درختچه‌ آپارتمانی به گونه‌هایی از گیاهان گفته می‌شود که به شکل مینیاتوری یادآور درختان هستند. این گیاهان به دلیل اندازه و ارتفاع زیاد نسبت به دیگر گیاهان آپارتمانی، بیشتر در سالن‌ها، راهروها و ورودی‌های منزل یا محیط کار استفاده می‌شوند. درختچه‌ها رشد بیشتری از گل‌ها و گیاهان خانگی دارند. برخلاف گیاهان گلدار، درختچه‌ها در همه فصول سال کاملا سبز و شاداب هستند.

حتی در آپارتمان نقلی هم می‌توانید از یک درختچه زیبا نگهداری کنید. شرایط نگهداری این گیاهان ساده است. یک گلدان بزرگ می‌تواند خانه‌ای خوب برای درختچه‌های آپارتمانی باشد. اگر ساختمان دارای پنجره‌های نورگیر و بزرگتری باشد، شرایط بهتری برای پرورش گیاهان دارید. برای داشتن یک گیاه سرسبز و شاداب تنها آبیاری کافی نیست. همه گیاهان برای رشد و زندگی نیاز به آب، غذا و نور دارند. نیاز تغذیه ای ، آبیاری و میزان نور همه گیاهان یکسان نیست.
در مقایسه با درختان باغچه ای، درختچه های زینتی نیاز به نور کمتری دارند. در آبیاری این گیاهان نیز باید دقت کرد. چون باقی ماندن آب اضافی در گلدان منجر به پوسیدگی ریشه ها می‌شود. امروزه به دلیل وجود مشغله‌های زیاد ، استفاده از درختچه‌های آپارتمانی بیشتر توصیه می‌شود، چون اغلب گیاهان آپارتمانی بزرگ و قد بلند زینتی، آبیاری و نگهداری آسانتری دارند . از طرفی حضور این گیاهان در دکوراسیون منزل ، آلودگی‌های موجود در فضا را نیز کم می‌کند.

جهت پرسش در رابطه با مشکل گیاهتان و اطلاع از راه‌های درمان آن، اینجا کلیک کنید و با کارشناس متخصص گل و گیاه ارتباط برقرار کنید.
در این قسمت قصد داریم محبوب ترین درختچه های آپارتمانی را به شما معرفی کنیم :

انواع نخل‌ها

تصور اولیه بسیاری از مردم  از درختچه آپارتمانی، خرید نخل آپارتمانی می‌باشد. نخل‌ها بیش از دو هزار گونه‌اند که فقط تعداد اندکی از آن‌ها جزء گیاهان زینتی درون خانه‌ای به حساب می‌آیند. این گیاهان بومی مناطق گرمسیر می‌باشند و از خانواده پالماسه (Palmaceae) هستند.
نخل‌ها از جمله گیاهان همیشه سبز می‌باشند.عده ای از آنها دارای برگ های شانه‌ای یا پر مانند هستند. این گونه‌ها در  برگ‌های خود یک رگبرگ اصلی دارند که رگبرگ‌های فرعی به طرف راست و چپ از آن منشعب می شوند. برخی از گونه‌های نخل هم دارای برگ‌های پنجه‌ای یا بادبزنی هستند. در این نخل‌ها ، رگبرگ‌ها از یک نقطه انشعاب یافته ، به صورت شعاعی به هر طرف پراکنده می شود.
نخل‌ها به نور متوسط تا زیاد نیاز دارند. با قرار دادن این گیاهان ، نزدیک پنجره‌های شرقی و جنوبی اتاق‌ها نیاز نوری آن‌ها برطرف می‌شود. نخل‌ها معمولا در آب و هوای گرم و مرطوب رشد خوبی دارند و قابل پرورش در درجه حرارت بین ۱۸ تا ۲۷ درجه سانتیگراد می‌باشند.
پس از یک بار آبیاری کافی، آبیاری بعدی را باید زمانی انجام دهید که خاک گلدان خشک به نظر برسد. نخـل‌ها را در هر خاکی می‌توان پرورش داد. خاک مناسب این گیاهان بهتر است سبک و دارای ۳۰ درصد یا بیشتر مواد آلی باشد.
اکنون چند نمونه از نخل‌ها را به شما معرفی می‌کنیم :

۱- نخل شامادورا

نخل شامادورا
نخل شامادورا دارای ساقه‌های نی شکل، باریک و سرخ رنگ می‌باشد. برگ‌های این گیاه شبیه به پر مرغ و گاهی ساده است و به صورت انبوه، کوتاه مستقیم یا چتری می‌باشند.
اگر نیاز دارید در فضای آپارتمان خود کمی هوای تازه تنفس کنید، خرید نخل شامادورا از کافه گلدون، بهترین انتخاب برای شماست. این گیاه که شباهتی با درخت خرما دارد ، بسیار مقاوم است و می‌تواند به راحتی با نور کم مانند نور پنجره‌های شمالی زندگی کند. سرعت رشد این درختچه آپارتمانی بسیار پایین است و نهایتا ۲ متر رشد می‌کند.

بیشتر بخوانید: نگهداری نخل شامادورا و نحوه تکثیر آن

۲- نخل هاویا یا نخل استرالیایی

نخل هاویا
نخل هاویا یکی دیگر از انواع نخل های زینتی بوده که دارای برگ‌های شبیه پر پرندگان است و رنگ آن سبز تیره می‌باشد. این درختچه آپارتمانی به کندی رشد می‌کند و مناسب سالن است. این نخل در برابر جریان هوای سرد وسایل خنک کننده آپارتمانی در تابستان یا جریان هوای گرم وسایل گرم کننده در زمستان، مقاوم است.

۳- نخل فنیکس، فونیکس یا نخـل خرمایی 

نخل فونیکس
نخل فنیکس دارای برگ‌های سبز تیره، باریک و شانه‌ای شکل می‌باشد. این درختچه آپارتمانی ساقه‌های قوی دارد و در محیط آزاد تا ۱۵ متر می‌تواند برسد.

انواع نخل

محصولات بیشتر

۴- نخل بادبزنی یا نخل واشنگتونیا

نخل بادبزنی

این درختچه آپارتمانی خاص دارای برگ‌های بادبزنی یا پنجه‌ای شکل می‌باشد. برگچه‌ها هم در بخش تحتانی گیاه متصل به یکدیگرند. برگ های این گیاه غالبا رشد عمودی دارند و رشته هایی تار مانند و به صورت کرک در اطراف برگ‌ها آویزان است.

۵- نخل دم‌اسبی یا لیندا

نخل لیندا
لیندا گیاه کم‌توقعی است و برگ‌های آن باریک و مقاوم بوده و به شکل مجنون و آویزان هستند. البته این شکل برگ باعث زیباتر شدن گیاه به‌خصوص در سنین بالاتر می‌شود. با گذشت زمان انتهای ساقه ضخیم شده و شکل عجیبی به خود می‌گیرد؛ به همین علت در انگلیسی به آن پافیلی می‌گویند.
درواقع این پایه بزرگ و ورم‌کرده آب را در خود ذخیره می‌کند. ارتفاع این درختچه آپارتمانی گاهی به ۲ متر هم می‌رسد. رنگ گل‌های این گیاه سفید مایل به کرم است که به‌ندرت در فصل تابستان در گیاهان مسن دیده می‌شود. به خاطر داشته باشید که لیندا به سرما حساس است.
پس از خرید گل لیندا، توجه داشته باشید که آبیاری مورد نیاز این گیاه در فصل رویش 2 بار در هفته و در فصل زمستان کمتر می‌شود و فقط به ‌قدری است که ‌برگ‌ها پژمرده نشوند (10 تا 12 روز یکبار). در بین هر دو آبیاری اجازه دهید خاک کاملا خشک شود. متداول‌ترین عامل نقصان در رشد و از بین رفتنش آبیاری بیش‌ازحد است. همچنین آگاهی از روش‌های نگهداری و بیماری های لیندا و راه های درمان آن خود بسیار مهم بوده و به ماندگاری بیشتر این درختچه در خانه شما کمک زیادی خواهد کرد.

جهت پرسش در رابطه با مشکل گیاهتان و اطلاع از راه‌های درمان آن، اینجا کلیک کنید و با کارشناس متخصص گل و گیاه ارتباط برقرار کنید.

انواع دراسنا 

۱- دراسنا خون سیاوشان یا درخت اژدها

دراسنا خون سیاوشان
در این نوع دراسنا برگ‌ها کشیده و بلند به رنگ سبز براق با رگه‌های قرمز رنگ است و ساقه‌ها بلند و پیچیده هستند. این گیاه بومی مناطق معتدل آفریقاست و ارتفاع آن تا ۲ متر هم می‌رسد.
از مقاوم‌ترین و بهترین درختچه های آپارتمانی از گروه دراسناست که با شرایط نور در داخل سازش می‌کند. با قطع جوانه انتهایی این گیاه، جوانه‌های جانبی‌اش بیدار شده و شروع به رشد می‌کنند که باعث چند شاخه شدن گیاه می‌شود.
خون سیاوشان نور زیاد را ترجیح می‌دهد اما مراقب باشید که پس از خرید دراسنا از این نوع، تابش مستقیم آفتاب به برگ‌ها صدمه وارد می‌کند. در ضمن این درختچه آپارتمانی طاقت خشکی را ندارد بنابراین باید در فصول گرم هفته‌ای دو بار و در فصول سرد هفته‌ای یک‌بار آبیاری شود.

۲- دراسنا بلالی یا نقره ای

دراسنا بلالی
دراسنا بلالی بومی آفریقا است. برگ‌های این گیاه بلند و پهن است که نوارهای سفید تا نقره ای به موازات رگبرگ‌ها می‌باشند. ارتفاع این گونه در هوای آزاد تا ۴ متر هم می رسد. با فطع جوانه انتهایی دراسنا بلالی تعداد شاخه های گیاه بیشتر می‌شود. به نور کامل ولی غیر مستقیم نیاز دارد. در تابستان دو بار در هفته و در زمستان یکبار در هفته به آبیاری نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: نگهداری و بیماری‌های دراسنا بلالی و راه‌های درمان آن

انواع دراسنا

محصولات بیشتر

۳- دراسنا پرچمی یا اژدهای ماداگاسکار

دراسنا پرچمی
دراسنا پرچمی بومی آفریقا است. برگهایش بلند، کشیده و باریک به رنگ سبز و قرمز یا صورتی هستند.با قطع جوانه انتهایی در این گونه، تعداد شاخه‌های گیاه بیشتر می‌شود.شرایط نگهداری دراسنا پرچمی بدین شکل است که این درختچه آپارتمانی به نور زیاد ولی غیر مستقیم نیاز دارد و در نور کم برگ‌ها سبز یکدست می‌شوند. همچنین در تابستان دو بار در هفته و در زمستان یکبار در هفته به آبیاری نیاز دارد.

انواع فیکوس

فیکوس‌ها از خانواده موراسه یا انجیر هستند و بومی آسیا و آفریقا می‌باشند. اکثر گونه‌های فیکوس به نور زیاد، آبیاری متوسط و هوای گرم نیاز دارند. و اما لیست درختچه های آپارتمانی از نوع فیکوس:

۱- فیکوس لیترا یا انجیر ربابی 

فیکوس لیترا

این فیکوس بومی مناطق گرمسیری غرب آفریقا می‌باشد. البته در مناطق سرد هم می‌تواند رشد خوبی داشته باشد. رشد آن در محیط طبیعی در حد ۱۲ متر میباشد ولی در آپارتمان نهایتا ۲ متر رشد خواهد کرد. این گیاه دارای برگ‌های پهن ویولونی شکل چرمی با حاشیه مواج می‌باشد که همین شکل برگها باعث شده که به آن برگ ویولونی هم بگویند.
برگ‌های لیترا سبز تیره با رگبرگ روشن هستند و اندازه برگ‌ها ۳۰ تا ۵۰ سانتیمتر می‌باشد. از آنجایی که فیکوس لیترا به طور طبیعی بومی جنگل است بنابراین می‌توانید آن را در حمام هم قرار دهید. نور و رطوبت کافی و آبیاری متوسط نیاز این درختچه آپارتمانی است.

۲- فیکوس بنجامین

بنجامین

فیکوس بنجامین برگ‌های کوچک بیضی شکل نوک تیز به رنگ سبز یا ابلق دارد. شاخه ها آویزان و مجنونی هستند و ارتفاع گیاه تا ۵ متر هم می‌رسد. آبیاری مورد نیاز آن در تابستان هفته‌ای دو بار و در زمستان ۱۰ روز یکبار است. این درختچه آپارتمانی به نور زیاد (غیرمستقیم)، گرما احتیاج دارد. شما می‌‌توانید با خرید فیکوس از کافه گلدون، این گیاه زیبا را به صورت کاملا سالم و شاداب وارد منزل خود کنید.

۳- فیکوس الاستیکا 

فیکوس الاستیکا
این درختچه آپارتمانی جذاب با برگ‌های بزرگ بیضی شکل پهن ، ضخیم و سبز ، سایه را تا حدودی تحمل می‌کند. اما بهتر است در محیط پر نور قرار داده شود. این فیکوس هوای گرم و مرطوب را دوست دارد. آبیاری مورد نیازش هم در تابستان هفته‌ای دو بار و در زمستان کمتر است.

اگر در خانه از این نوع گیاهان آپارتمانی را دارید، پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله چرا گیاه فیکوس رشد نمی‌کند؟ را مطالعه نمایید.

جهت پرسش در رابطه با مشکل گیاهتان و اطلاع از راه‌های درمان آن، اینجا کلیک کنید و با کارشناس متخصص گل و گیاه ارتباط برقرار کنید.

اسامی درختچه های آپارتمانی دیگر

درختچه کامکوات یا پرتقال زینتی

کامکوات
کامکوات یا پرتقال زینتی یکی از بهترین درختچه‌های آپارتمانی محسوب می‌شود. این درختچه آپارتمانی از انواع گیاهان خوراکی مناسب برای منزل است که میوه‌های کوچک و بسیار ترش می‌دهد که شباهت زیادی به پرتقال دارد و با گل‌های سفید و معطر خود هوای اتاق شما را شگفت انگیز می‌سازد. برای نگهداری از این گیاه نیاز است که به صورت منظم هر ۳ روز یک‌بار آن را آبیاری کنید. دمای محل نگهداری از پرتقال زینتی باید گرم و تا حدودی مرطوب باشد.

شفلرا یا گیاه چتری

شفلرا

شفلرا یک درختچه آپارتمانی، با برگ‌هایی زیبا است. برگ‌های شفلرا به رنگ سبز روشن و براق یا ابلق هستند که از یک نقطه خارج می شوند. دمبرگ‌ها بلند و در بخش انتهایی برگ‌های پنجه ای شکل قرار دارند که ابتدا دارای سه برگچه‌اند و سپس تعداد برگچه‌ها به ۸ عدد می‌رسد. اگر قصد خرید گیاه شفلرا را دارید به این نکته توجه کنید که این گیاه برعکس اکثر گیاهان خانگی که با حذف جوانه‌های انتهایی شاخه‌های جانبی ظاهر می‌شوند، در این گیاه فقط یک شاخه اصلی وجود دارد.
ارتفاع شفلرا در هوای آزاد به ۳ متر می‌رسد. این گیاه به نور متوسط تا زیاد و غیرمستقیم نیاز دارد. خاک شفلرا باید مرطوب باشد، بنابراین در فصل گرما هفته‌ای ۲ تا ۳ بار و در فصل سرما هفته‌ای یکبار آبیاری کافی است.

انواع شفلرا

محصولات بیشتر

کاج مطبق

کاج مطبق

کاج مطبق یک درختچه آپارتمانی همیشه سبز از راسته کاج‌ها است. زیستگاه اصلی این گیاه استرالیا می‌باشد. در آپارتمان به‌ کندی رشد می‌کند و به اکسیژن فراوانی نیاز دارد. شاخه‌های این گیاه طبقه طبقه است و هر سال یک طبقه به آن اضافه می‌شود.
بهترین شرایط برای آن نور خوب، هوای خنک و مرطوب است. آبیاری مناسب برای این کاج در فصل گرما هفته‌ای دوبار و در فصل سرما هفته‌ای یکبار است. برای تأمین رطوبت مورد نیاز حداقل روزی یکبار غبارپاشی شود؛ به‌خصوص برگ‌های قسمت فوقانی.البته می‌شود از روش سنگریزه و آب در زیر گلدانی برای تامین رطوبت هم استفاده کرد. استفاده از دستگاه بخور سرد نیز راهی برای تامین رطوبت این گیاه است. اگر علاقه‌مند به شادابی و استقامت بیشتر برای گیاه خود هستید، می‌توانید از قطره مخصوص کاج مطبق نیز استفاده کنید.

پاچیرا یا درخت پول

پاچیرا
درخت پول به درخت شانس نیز شهرت دارد که در چین باستان برای رشد و پیشرفت کسب و کار نگهداری می‌شده است. شکل برگ‌های این درختچه آپارتمانی کشیده و به رنگ سبز تیره است. سرعت رشدش نیز زیاد است. نگهداری پاچیرا ساده بوده و به نور متوسط و هفته‌ای دو بار آبیاری نیاز دارد. پنجره‌ شمالی بهترین جا برای نگهداری پاچیرا است. رطوبت مورد نیاز پاچیرا متوسط رو به زیاد است.

درختچه آکوبا

 

آکوبا

یکی دیگر از درختچه‌های آپارتمانی زیبا گیاه آکوبا است. گیاهی همیشه سبز است که بومی ژاپن و چین می‌باشد. ارتفاع این درختچه آپارتمانی به ۱/۵ متر ، برگ‌ها به طول ۱۰- ۵ سانتیمتر و پهنای برگ‌ها بین ۵-۲ سانتیمتر می‌رسد. برخی از انواع آن دارای برگ‌های دندانه دار هستند. برگها ساده یا ابلق هستند که در حالت ابلق شبیه کروتون دارای لکه های زرد رنگ می‌باشد. حاشیه برگها صاف بوده ولی در برخی ارقام لبه‌های برگ کنگره‌دار است.
طالب هوای تاحدی خنک است و به آبیاری متوسط نیاز دارد. یعنی هفته‌ای ۲ تا ۳ بار در فصل گرما و هفته‌ای یکبار آبیاری در فصل سرما کافی است. این گیاه آپارتمانی لوکس در برابر نور زیاد مقاوم نیست و نور متوسط تا کم نیاز دارد. رطوبتی که در خاک ایجاد می‌شود برای این گیاه کافی است و یکی از مزیت‌های این گیاه به شمار می‌رود.

درختچه یوکا یا زنگوله ای

یوکا

این گیاه چوبی برگ‌های بزرگ و کشیده و تیز شمشیر مانند دارد. با حذف جوانه انتهایی در این درختچه آپارتمانی ، گیاه چند شاخه می‌شود. ساقه گل دهنده گل‌های سفید و کرمی به شکل زنگوله واژگون تولید می‌کند ولی در آپارتمان معمولا گل نمی‌دهد. این درختچه آپارتمانی به نورکافی و زیاد احتیاج دارد. آبیاری یوکا در تابستان به فاصله دو تا سه روز یکبار و در زمستان هر یک هفته تا ۱۰ روز یکبار، مناسب است.

کراسولا نقره ای یا گیاه یشم

کراسولا نقره ای یشم
این گیاه بیشتر به شکل بونسای استفاده می‌شود. برگ‌های کراسولای نقره‌ای بسیار صاف، براق و ضخیم می‌باشد و در خلاف جهت شاخه‌ها رشد می‌کند.برگ‌هایش آبدار و به رنگ یشمی هستند که به همین علت هم به گیاه یشم معروف است. این درختچه آپارتمانی را در مقابل یک پنجره آفتاب گیر قرار دهید. گیاه یشم برای رشد خود به رطوبت کمی نیاز دارد و خاک آن باید دارای زهکش مناسبی باشد.
این گیاه گرما دوست بوده و به آبیاری کم نیاز دارد و در تابستان هفته ای دوبار و زمستان ۷ تا ۱۰ روز یکبار انجام شود. پس از آب دادن به‌خوبی اطمینان حاصل کنید که آب اضافی از زیرگلدانی خارج‌شده تا ریشه دچار پوسیدگی نشود.

جمع‌بندی:

در این مقاله با انواع درختچه های آپارتمانی آشنا شدیم. دسته نخل‌ها، دراسناها و فیکوس‌ها جز محبوب‌ترین از این نوع گیاهان هستند. همچنین برخی دیگر از درختچه‌های محبوب نظیر گیاه یشم، کامکوات و نخل مطبق و … را نیز شناخته و ویژگی‌های هریک را بررسی کردیم. شما می‌توانید خرید درختچه‌های آپارتمانی زینتی را به راحتی در فروشگاه کافه گلدون انجام دهید. ممنون که مثل همراه ما بودید. تا مقالات بعدی خدانگهدار.

جهت بازدید از صفحه کافه گلدون در اینستاگرام، کلیک کنید. 🙂

21 دیدگاه در “نحوه نگهداری درختچه های آپارتمانی

  1. سید سعید گفت:

    سلام وقتتون بخیر،طاعاتتون قبول. من یه درختچه دارم که نمدونم چیه،چون خوب نگهداری نشده تقريبا خشک شده. میشه راهنمایی کنید تااگر راهی داره احیابشه؟

    1. ویدا کاظمی گفت:

      سلام وقتتون بخیر و طاعات و عبادات شما هم قبول .لطفا عکس درختچه رو برامون ارسال کنید .

      1. خیلی عالی بود ممنونم من میخوام پرورش رو راه بندازم گل درختچه‌های آپارتمانی رو راهنمایی کنید لطفا ممنونم ازهمتون

      2. فرناز گفت:

        سلام خدا قوت من یه درخت منیاتوری دارم و اسمشو نمیدونم تازه یک هفته که خریدمش نمیدونم چیکارش کنم برگ هاش داره خشک میشه

  2. محدثه گفت:

    سلام خسته نباشید.درختچه آکوبا از روزی که خریدم فقط برگاش داره میریزه .برگاشم سالمه ولی میریزه.چیکارش کنم؟ممنون میشم جواب بدین

    1. ویدا کاظمی گفت:

      سلام وقتتون بخیر .گیاه آکوبا از نظر تهویه و هوای تازه بسیار پرتوقع است .علت ریزش برگها میتواند از افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط باشد .بهتر است گلدان را در مکانی با تهویه ی کافی قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان کمی خشک شده باشد .زهکش ته گلدان باید باز باشد و خاک گلدان اگر سفت و متراکم شده باید تعویض و از خاک سبکتر استفاده کنید .آکوبا در شمال در هوای آزاد نگهداری میشود .

  3. ارش گفت:

    سلام خسته نباشید
    من برای اتاق کارم یه درختچه میخوام بگیرم که به نور کم مقاوم باشه، میشه راهنمایی کنید که چی بگیرم،
    نور اتاقم نور طبیعی نیست، فقط نور لامپ هست

    1. ویدا کاظمی گفت:

      سلام وقتتون بخیر .متاسفانه برای این محیط انتخابهای محدودی دارید . درختچه ها را نمیتوانید در این محیط نگه دارید .اگر تهویه ی محیط خوب باشد میتوانید از گیاهانی مانند برگ عبایی و یا سانسوریا های سبز و یا اسپاتی و زاموفیلیا سبز استفاده کنید .

  4. خدامی گفت:

    سلام.وقت شما بخیر باشه. یک درختچه ی کراسولای نقره ای دارم که گلدونش رو عوض کردم. همه برگهاش ریختن و انگار داره خشک میشه. چون خیلی هوا گرمه، روزی یک بار یکم آب بهش میدم،سر شاخه های برگدارش رو کمی چیدم تا زنده بشه، اما اصلا تغییر حالت نمیده، میشه راهنماییم کنید؟

    1. shadi گفت:

      سلام و وقت بخیر 🪴
      لطفا مشکل گیاه خود را همراه با عکس، از طریق لینک زیر در گلیار کافه گلدون مطرح بفرمایید تا کارشناس مربوطه به طور تخصصی پاسخگوی شما باشد.
      https://forum.cafegoldoon.com/

    2. مهناز گفت:

      سلام من یه درختچه یوکا دارم که از بالا شکسته چکار کنم

      1. شادی طباطبائی گفت:

        سلام و وقت بخیر 🪴
        لطفا مشکل گیاه خود را همراه با عکس، از طریق لینک زیر در گلیار کافه گلدون مطرح بفرمایید تا کارشناس مربوطه به طور تخصصی پاسخگوی شما باشد.
        https://forum.cafegoldoon.com/

      2. رضا گفت:

        از ۲ سانت پایین تر از شکستگی یا قطع شدگی با ی چاقو ، کاتر یا ی تیغ تیز کات کن بعد چسب مخصوص گیاهان رو بزن بزار تا دچار قارچ و ….نشه خودش از زیر کات شدگی جوانه میزنه و رشد می کنه
        اتفاقاً ممکنه اگر تو شرایط خوبی پرورش پیدا کنه دارای چند جوانه بشه و درختچه زیبایی رو بهتون تحویل بده
        اگر تو شرایط خوب رشد بوده اصلاً جابجاش نکن
        آبیاریش رو به همون منوال ادامه بده و حتماً بهش عشق بورز
        شک نکن که که گیاه پاسخ محبتت رو میده دوست من

        1. رضا گفت:

          ببخشید فراموش کردم بگم که حتما کترد یا تیغ تیز بتید ضد عفونی شده باشه ***مهم ***

  5. الهه گفت:

    سلام
    من درختچه اکوبا دارم چند روزه ک برگاش زرد میشه و می‌ریزه
    علتش چیه چیکار کنم ک خوب بشه

    1. shadi گفت:

      سلام و وقت بخیر 🪴
      لطفا مشکل گیاه خود را همراه با عکس، از طریق لینک زیر در گلیار کافه گلدون مطرح بفرمایید تا کارشناس مربوطه به طور تخصصی پاسخگوی شما باشد.
      https://forum.cafegoldoon.com/

  6. اعظم گفت:

    سلام همسرم یه گل واسم خریده نمیدونم چیه میشه لطفا راهنماییم کنید

    1. شادی طباطبائی گفت:

      سلام و وقت بخیر 🪴
      تصویرش رو داخل اینستاگرام ما دایرکت کنید

  7. tara گفت:

    سلام من یه درختچه دارم که نمیدونم چیه و کم کم داره خشک میشه میشه راهنمایی کنید

    1. شادی طباطبائی گفت:

      سلام و وقت بخیر 🪴
      لطفا مشکل گیاه خود را همراه با عکس، از طریق لینک زیر در گلیار کافه گلدون مطرح بفرمایید تا کارشناس مربوطه به طور تخصصی پاسخگوی شما باشد.
      https://forum.cafegoldoon.com/

  8. Saharfalah گفت:

    سلام من یه برگ‌انجیلی دارم‌چند وقته نوک برگهای زرد میشه و رشدش متوقف شده ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارسال سریع و مطمئن​
خدمات پس از فروش​
پرداخت از درگاه‌های مطمئن​
ضمانت سلامت کالا​

درباره ما

کافه‌گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 97 کافه‌گلدون، با تیم‌جوانی متشکل از متخصصین حوزه‌های مختلف به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.

سرمایه ما اعتماد شماست

سبد خرید