اطلاعیه تعطیلی مدارس فردا ۶ بهمن ۱۴۰۴/ مدارس کدام استان‌ها و شهرها دوشنبه تعطیل است؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

با تداوم فعالیت سامانه بارشی و سرمای شدید هوا مدارس برخی استان‌ها و شهرها فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شد. با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر بارش برف و باران و لزوم مدیریت مصرف انرژی با توجه به برودت هوا و همچنین آلودگی هوای کلانشهرها احتمال اعلام تعطیلی مدارس فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ در دیگر استان‌ها و شهرها نیز وجود دارد.

آخرین اخبار تعطیلی مدارس فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ را در ادامه می‌خوانید:

مدارس ابتدایی تهران فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شد

بر اساس اعلام کارگروه آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل و آموزش مجازی شد.

کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی از تعطیلی مهدکودک و پیش دبستانی‌ها و غیرحضوری شدن کلاس درس مدارس ابتدایی شهر و استان تهران به استثنای شهرستان های فیروزکوه و دماوند برای دوشنبه و سه شنبه ۶ و ۷ بهمن ماه خبر داد و گفت: طرح زوج و فرد از درب منزل تا ۴۸ ساعت آینده اجرا می‌شود.

مدارس خراسان جنوبی فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شد

بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی، مدارس هفت شهرستان این استان دوشنبه ششم بهمن ماه تعطیل شد.

مدارس شهرستانهای بیرجند، خوسف، درمیان، قائن، زیرکوه، سربیشه و نهبندان دوشنبه ششم بهمن تعطیل و  آموزش غیر حضوری شد.

محمد فرهادی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با بیان اینکه دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستانهای جنوبی و شرق استان روز دوشنبه دور کار خواهند بود, افزود: دستگاه های اجرایی مرکز استان با دو ساعت تاخیر آغاز به کار خواهند کرد و دستگاه های اجرایی شهرستانهای غربی استان نیز به روال قبل به ارایه خدمت خواهند پرداخت.

مدارس چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ با یک ساعت تاخیر آغاز می‌شود

فعالیت مدارس استان چهارمحال و بختیاری فردا دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.

 اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به هماهنگی صورت گرفته با ستاد بحران استان، فعالیت آموزشی کلیه مدارس استان، فردا دوشنبه ۶ بهمن با یک ساعت تاخیر آغاز خواهد شد.

این خبر تکمیل می‌شود…

منبع: شرق

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا