بازنشستگان تأمین اجتماعی بخوانند: آیا افزایش حقوق خرداد ماه اعمال خواهد شد ؟

بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی این روزها با نگرانی و ابهام به انتظار پرداخت حقوق خرداد ماه خود نشسته‌اند. دلیل اصلی این نگرانی، عدم تأمین منابع مالی کافی برای پرداخت حقوق بر اساس احکام جدید است که پیش از این با افزایش‌هایی همراه شده بود.

به گزارش ایلنا، شنیده‌ها حاکی از آن است که سازمان تأمین اجتماعی در تلاش برای تأمین این منابع مالی عظیم است، اما تاکنون موفقیت چشمگیری در این زمینه حاصل نشده است. این وضعیت، موجب سردرگمی و تشدید نگرانی‌ها در میان قشر بازنشسته و مستمری‌بگیر شده است.

چالش بزرگ تأمین منابع مالی

مدیرکل تأمین اجتماعی یزد، حسن زارع، نیز به این موضوع اذعان کرده و اظهار داشته است: «با توجه به شرایط وصول حق بیمه توسط سازمان، تا این لحظه منابع مالی کافی برای پرداخت حقوق خردادماه بر اساس احکام جدید افزایش حقوق فراهم نشده است.» این اظهارات، مهر تأییدی بر عدم آمادگی مالی سازمان برای اجرای تعهدات جدید است.

افزایش حقوق و نیاز به ۱۶۰ هزار میلیارد تومان

در هفته‌های اخیر، احکام حقوقی بازنشستگان با افزایش‌های ۶۰ و ۴۵ درصدی، به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی، صادر شده بود. اما برای پرداخت حقوق بر اساس این احکام جدید، برآوردهای غیررسمی نشان می‌دهد که حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان منابع مالی مورد نیاز است. با توجه به شرایط اقتصادی کنونی کشور، تأمین چنین مبلغ هنگفتی برای پرداخت حقوق با احکام جدید، سازمان را با چالش‌های جدی روبرو کرده است.

این وضعیت، بار دیگر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق‌تر و پایدار برای تأمین مالی صندوق‌های بازنشستگی را آشکار می‌سازد تا از بروز چنین ابهاماتی در آینده جلوگیری شود و آرامش خاطر بازنشستگان تضمین گردد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا