دلار ۲ هزار تومان ارزان شد؛ تاثیر مذاکرات سوئیس بر بازار ارز

سقوط ۲ هزار تومانی دلار در سایه مذاکرات سوئیس

بازار ارز در تاریخ ۳۱ خرداد ماه شاهد کاهش چشمگیر قیمت دلار بود. نرخ این ارز آمریکایی با افت ۲ هزار تومانی، به ۱۵۹ هزار تومان رسید که نشان‌دهنده تغییر محسوسی نسبت به روز قبل و قیمت ۱۶۱ هزار تومانی آن است.

به گزارش خبرجو۲۴، این تحول قیمتی همزمان با اعزام هیات ایرانی به سوئیس برای آغاز دور جدید مذاکرات با مقامات آمریکایی به وقوع پیوست. این رویداد، امیدواری‌ها را نسبت به پیشرفت در گفت‌وگوهای دیپلماتیک و کاهش برخی ابهامات اقتصادی افزایش داده است.

کاهش قیمت دلار در بازار ایران

تاثیر آتش‌بس لبنان و تردیدهای بازار

علاوه بر مذاکرات سوئیس، برقراری آتش‌بس در لبنان نیز نقش مهمی در تعدیل فضای روانی بازار ارز ایفا کرده است. این آرامش نسبی در منطقه، به کاهش تنش‌های ژئوپلیتیکی کمک کرده و به نوبه خود، به تقویت انتظارات کاهشی در بازار دامن زده است.

با این حال، کارشناسان معتقدند که تردیدها و عدم قطعیت‌ها پیرامون نتایج نهایی مذاکرات، مانع از ریزش بیشتر و عمیق‌تر قیمت‌ها شده است. معامله‌گران هنوز با احتیاط در بازار حضور دارند و منتظر روشن شدن افق آینده سیاسی و اقتصادی هستند.

یورو نیز هم‌مسیر دلار

در همین راستا، نرخ یورو نیز با کاهشی هزار تومانی مواجه شد و به ۱۸۵ هزار تومان رسید. این همسویی در روند قیمتی ارزهای عمده، نشان‌دهنده تاثیر عوامل کلان اقتصادی و سیاسی بر کل بازار ارز کشور است.

باید دید که در روزهای آتی و با پیشرفت مذاکرات سوئیس، آیا شاهد ادامه روند کاهشی قیمت‌ها در بازار ارز خواهیم بود یا این افت موقتی بوده و بازار به سمت ثبات یا حتی افزایش مجدد حرکت خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا